KIROPRAKTIKA

POTREBNA VAM JE POMOĆ?

KONTAKTIRAJTE NAS

U RUKAMA PROFESIONALCA

Kiropraktika je tehnika koja se bavi dijagnostikom, lečenjem i prevencijom neuromuskuloskeletnog sistema. Kiropraktika podrazumeva ručno nameštanje i manipulaciju kičme, pršljenova, zglobova i mekih tkiva.

U savremenom svetu kiropraktika je treće najzastupljenije zdravstveno zanimanje. U prošlosti, postojale su određene kontraveze u vezi sa kiropraktikom, ali danas, kiropraktika predstavlja zdravstvenu granu koja je u ekspanziji.

U ambulanti za rehabilitaciju Kiro Fizikal kiropraktika se koristi kao deo terapije kada se u individualnom radu sa pacijentom pokaže da ima potrebe za primenom kiropraktik

OLAKŠANJE ODMAH

Kod kiropraktičara se najčešće dolazi zbog tegoba kao što su: bolovi u kičmi, bolovi u leđima, bolovi u vratu, bol u ramenima, bol između lopatica, a najčešći razlog posete kiropraktičaru je bol u krstima, odnosno donjem delu leđa. Klinička istraživanja pokazuju da preko 80% pacijenata oseća olakšanje i prestanak bolova nakon posete kiropraktičaru. Zbog kontraverzi koje su početkom prošlog veka pratile kiropraktiku, ponekad se postavlja pitanje da li je kiropraktika bezbedna.

APSOLUTNO BEZBEDNA

Naravno, kiropraktika je apsolutno bezbedna, pod uslovom da je sprovodi stručan i medicinski školovan kiropraktičar. Kada se sprovodi stručno i adekvatno, kiropraktika gotovo i da nema neželjenih efekata, a u više od jednog veka postojanja kiropraktike nisu zabaleženi slučajevi povreda prilikom kiropraktičkih tretmana.

UTISCI PACIJENATA

"Večeras sam uživala na terapiji istezanja zahvaljujuci Nenadu. Osim što je izuzetan kiropraktičar, verujte mu i sve će biti super. Posle 3 terapije već osacam poboljšanje i drago mi je da tako nešto postoji i u našem gradu."
‎Jasmina Milaković
"Odličan tretman. Već posle treće terapije bolovi u ramenima i rukama su potpuno nestali. Sve preporuke."
Milica Bekric - Djokic
"Poslednjih godina bila sam ubeđena da sam meteoropata, 10 vrsta jastuka promenila i nista... Glavobolje su i dalje bile tu. Jedan tretman kiropraktike kod Nenada, sve je rešilo. Vreme je i dalje promenljivo, spavam na istom jastuku, a ni G od glavobolje. Veliko hvala!"
Milena Simijonović

KONTAKT

RADNO VREME