U SIGURNIM
RUKAMA

POTREBNA VAM JE POMOĆ?

KONTAKTIRAJTE NAS

REČ ILI DVE

Ambulanta KIRO FIZIKAL je specijalizovana ustanova za mediinsku rehabilitaciju.

Primenom manuelnih, bezbolnih, svetski priznatih akademskih medicinskih tehnika uspešno rešavamo različite probleme pacijenata a koncept rada sa pacijentima bazira se na multidisciplinarnosti, primeni različith metodoloških pristupa sa jednim ciljem – sto brži i efikasniji oporavak pacijenata.

Inovativnost u radu i primena savremenih tehnika i metoda lečenja su imperativ rada sa pacijentima u okviru Kiro Fizikala. Kontinuirana edukacija stručnog zaposlenog kadra i najnovije tehnike iz oblasti rehabilitacije zaslužne su za naš uspeh u radu sa pacijentima.

Sve ovo je samo mali deo onoga što Kiro Fizokal čini posebnim u odnosu na ostale ustanove za rehabilitaciju. Srećni smo da znamo koliko puta smo opravdali vaše poverenje, i daćemo i dalje sve od sebe da činim to isto.

STRUČNI TIM

Nenad Jeremić

viši fizioterapeut – kiropraktičar

Jovana Arsić

strukovni fizioterapeut

Mirjana Karajović

strukovni fizioterapeut

Jasmina Bićanin

strukovni fizioterapeut

MISIJA

Naša misija je zdrav i srećan čovek!

VIZIJA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CILJ

Brz i kvalitetan oporavak svojih pacijenata

UTISCI PACIJENATA

"Sve pohvale za tim predvođen Nenadom koji mi je za samo jedan tretman rešio problem sa kičmom i bolom u desnoj nozi koji je bio prisutan skoro pet godina. Najiskrenije preporuke."
Jelena Burlica Marković
"Sve pohvale za Kiro-fizikal,hvala Nenadu koji je pomogao mom detetu kome je kičma bila ukočena,bolela ga i nije moglo da se savija.Samo jednim tretmanom bolovi su nestali i bez problema može da se savija.Svako ko ima problema sa kičmom preporučila bih da poseti Kiro-fizikal i Nenada ,jer je to pravo mesto i pravi čovek koji može da reši probleme i pomogne da bolovi nestanu.Hvala još jednom."
Jelena Delev
"Dugo sam imala bol u lopaticama i rebrima, i posle samo jednog tretmana bol je nestao. Bravo Nenade!"
Ivana Ica Milenković

KONTAKT

RADNO VREME